MJESEC LJUBAVI u Svetom Martinu na Muri

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri povodom Valentinovog je omogućila mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina na Muri.

Naime, radi se o postavljenom „puteljku ljubavi“ sa klupicom za dvoje u obliku srca unutar čega se svatko može fotografirati i podijeliti svoju uspomenu iz Svetog Martina na Muri.

David Novinščak, direktor TZ Sveti Martin na Muri ističe kako je stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi, omogučilo poduzeće Promming d.o.o. koje kontinuirano podržava i potpomaže organizaciju manifestacija i ostalih turističkih događaja u Svetom Martinu na Muri, a na čemu im se najiskrenije zahvaljuje.

„Puteljak ljubavi“ nakon veljače planiramo postaviti kod labirinta ljubavi u Centru za posjetitelje Žabnik kako bi se i tokom nadolazećeg proljeća posjetitelji mogli fotografirati i time prenositi pozitivnu atmosferu iz Svetog Martina na Muri.

Nadamo se da će brojni turisti sa sobom, osim prekrasnih doživljaja stvorenih u destinaciji, ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira, a ovim putem objavljujemo i nagradnu igru putem koje možete osvojiti ulaznice za kupanje koje vam daruju Terme Sveti Martin.

Sve što trebate napraviti je poslati svoju fotografiju snimljenu na postavljenoj klupici i objaviti je na Facebook stranici Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri – Visit Sveti Martin na Muri. Prvih troje sretnika osvojiti će po 2 ulaznice za kupanje na bazenima Temple of Life i Aquapartku Martilandia u Termama Sveti Martin.

TZO Sveti Martin na Muri