Marko Novak na dodjeli nagrada “Odjeci”

MARKO NOVAK NA DODJELI NAGRADA ODJECI

 

Nakon dvije online promocije 𝑶𝒅𝒋𝒆𝒌𝒂 ovogodišnja je održana uživo u hotelu Dubrovnik u Zagrebu 20. siječnja 2023. Učenik OŠ Gornji Mihaljevec Marko Novak prisustvovao je promociji kao učenik koji je napisao najbolju pjesmu Međimurske županije odaslanu na natječaj!

U ugodnoj i veseloj atmosferi učenici su pročitali svoje radove te nakon čitanja nagrađenih i najboljih radova po županijama, svim učenicama/učenicima i njihovim mentoricama/mentorima dodijeljene su nagrade i priznanja. Autorice: Ivana Šojat, Jasminka Tihi-Stepanić i Nada Mihaljević komentirale su svaki pojedini rad i analizirale ga. Gospođa Dubravka Težak vodila je program, a gospođa Sandra Crnčević je u početnoj fazi literarnoga natječaja pročitala sve dospjele radove, a od kojih su samo oni najbolji uvršteni u Zbornik.

Svi učenici čiji su radovi tiskani u zborniku su oduševili, raznježili i dotakli svojim proznim i poetskim ostvarenjima, a među njima je i učenik OŠ Gornji Mihaljevec Marko Novak. Mentorica učenika je Lidija Novak Levatić. Čestitamo Marku na hvalevrijednom priznanju!

Lidija Novak Levatić