LJETO UZ MURU – REPRIZA REPRIZE, ALI I INOVATIVNA IZNENAĐENJA !

Ovogodišnja manifestacija “Ljeto uz Muru” započela je 28.07. u Hlapičini predstavljanjem Društva žena Hlapičine i nogometnom utakmicom između domaće Mure i Rudara u kojoj je trećeligaš pobijedio sa 4-0 , a trajati će sve do 24.08. kada će je okončati Utrka grada.

Biti će to mjesec dana svega i svačega, ponajviše već onog viđenog. Tako će se održati 4. Murska alka, disco Šmrk, kuhati će se Gradski kotlić, održati sajam domaćih proizvoda, biciklijada, natjecanje bračnih parova u pecanju, takmičenje ribolovaca, streličarski turnir, misa i proščenje, a zabavljati će nas tamburaši i razni glazbeni sastavi.

Od novosti očekuje nas otvorenje braniteljskih prostorija, fiš pod šatorom i kino na otvorenom. No to nije sve. Prema riječima jednog od organizatora i velikog fana Muralista, gospodina Zlatka Beka, uvesti će se neke spektakularne promjene i iznenađenja u postojeće igre. Koje će to biti nećemo otkrivati, samo napominjemo ako će ih on kreirati, vrhunski show neće nedostajati !

Turistička zajednica stvarno se potrudila oko organizacije ovog opsežnog programa koji svakako spada među najbolje u Međimurju, a odaziva građana nikad nije manjkalo. Nadamo se da će tako biti i ove godine i da će se svi  koji posjete naš grad ugodno provesti zajedno sa nama !

Za kraj malo šale. Tko ovo izdrži može se samo objesiti !