LIJEPOM NAŠOM – NABAVITE KARTE NA VRIJEME PO CIJENI OD 30 KUNA

Obavijest o prodaji karata za javno snimanje emisije „Lijepom našom“

 

 

Poštovani.

 

Obavještavamo javnost i medije da se karte za javno snimanje emisije „Lijepom našom“ dana 22.10.2014. godine (srijeda) u 19,00 sati u Murskom Središću i nadalje mogu kupiti po cijeni od 30,00 kn na sljedećim prodajnim mjestima:

 

Gradska knjižnica čitaonica Mursko Središće, caffe bar „Jama“ Mursko Središće, caffe bar „Art“ Mursko Središće, Beach bar „Trska“ Mursko Središće, caffe bar „San“ Sivica, caffe bar „Aries“ Sveti Martin na Muri, Turistička zajednica Općine Nedelišće, caffe bar „Routte 66“ Selnica, caffe bar „Routte 99“ Štrukovec, Narodne novine Čakovec, Turističkikompleks „Cimper“ Mursko Središće, “Lero bar” Petišovci i Kulturni dom Lendava.

 

Molimo sve one koji žele prisustvovati javnom snimanju da što prije nabave karte iz razloga malog preostalog broja te osiguravanja sjedećih mjesta za sve gledatelja temeljem broja prodanih karata. U slučaju da određeni broj karata ostane iste će se moći kupiti i na dan snimanja na ulasku u sportsku dvoranu, ali molimo građane da karte nabave na vrijeme kako bi osigurali mjesto u dvorani.

 

         Prema postojećim informacijama, javno snimanje emisije “Lijepom našom” trajati će maksimalno do 3 sata.

          

        

S poštovanjem. GRADONAČELNIK: Dražen Srpak