KUD “Mura” Mursko Središće poziva vas na svoje radionice

Ako ne znate kamo sa svojim vremenom, ako se želite izraziti umjetnički, ako vam nedostaje doticaja s kulturom a napunili ste 55 godina života, upišite se na radionice KUD-a Mura u sklopu projekta „Kultura u gradu, 54+“.

Garantiramo kvalitetnu i pozitivnu promjenu u životima „starijih punoljetnika“ koji misle da su isprobali sve, i nedostaje im novih izazova i iskušenja. Jedini uvjet je da su proslavili pedesetpeti (55.) rođendan!

S nama će otplesati svoje prve folklorne korake, otpjevati prve pjesme u mješovitom zboru, naučiti svirati  tambure u tamburaškom sastavu, i naučiti svašta novoga i zanimljivoga iz svijeta kulture i naših običaja, proći brojne nastupe, te steći nova prijateljstva i uživati u brojnim druženjima (22 radionice tijekom 16 mjeseci)!

Radionice počinju sredinom rujna u prostorijama KUD-a Mura (stara apoteka kod crkve u M.Središću). Polaznici imaju osigurana sredstva i opremu za sve što treba za učenje, plesanje, sviranje i pjevanje. Sve je besplatno za polaznike projekta, dapače, bit će punih zdjela i čaša svakojakih dobara.

Čekamo vas!

Informacije

Folklor: 0981912872

Tamburaši: 0989317420

Pjevački zbor: 0915770494

(KUD Mura, foto T. Tomanić)