KUD „MURA“ M. SREDIŠĆE PONOVO OSNOVAO DRAMSKU SEKCIJU – POZIVAJU ZAINTERESIRANE DA IM SE JAVE

KUD „Mura“ društvo je dugogodišnje tradicije, prepoznatljiv kulturno-umjetničko-zabavni čimbenik Murskog Središća i šire. 20 godišnja tradicija pod imenom Mura, i više desetljeća prijašnjeg kvalitentog rada, stvorili su današnjeg nostitelja kulturnih i zabavnih manifestacija u Murskom Središću.  Dramska sekcija desetljećima  je djelovala u sklopu KUD-a „Mura“, ali je nažalost ugašena, iz raznih subjektivno-objektivnih razloga.

54

Sada ponosno obavještavamo svekoliko pučanstvo da je dana 19. listopada 2016. godine održan  4. sastanak Upravnog odbora KUD-a „Mura“, na kojem je ponovo osnovana dramska sekcija. Voditeljem dramske sekcije imenovan je Bojan Bračko iz Murskog Središća, svima poznat kao djelatnik Gradske uprave – referent za informiranje-administrator, kao prvi tajnik Turističke zajednice Grada Mursko Središće, kao nekadašnji voditelj kina „Rudar“ i kao današnji suradnik web portala Muralist. Nadamo se i vjerujemo da će pod njegovim vodstvom dramska sekcija ponovo zaživjeti i početi sa probama i radom, te da ćemo u novom Centru za kulturu ponovo moći gledati dramske predstave domaće produkcije.

U tom smislu pozivamo sve zainteresirane sugrađanke i sugrađane koji imaju volju i sklonost glumi i „glumatanju“ da se jave voditelju dramske sekcije Bojanu Bračko na tel. 098200801, ili predsjedniku KUD-a „Mura“ Slavku Bregoviću na tel. 0989317420, kako bi ponovo formirana dramska sekcija do kraja ove godine okupila glumačko-organizacijsku postavu i što prije počela sa probama.

Također pozivamo građane koji se žele pridružiti ostalim sekcijama KUD-a „Mura“ (pjevački zbor, tamburaški sastav, ili folklorna sekcija) da se jave predsjedniku na gore navedeni telefon. Ili jednostavno dođite s nekim od članova KUD-a na oglednu probu!

KUD „MURA“

PREDSJEDNIK:

Slavko Bregović