KONCERT AMERIČKOG GITARISTE MICAH PEACOCKA U MURSKOM SREDIŠĆU

 

Kreativna ženska radionica

i novi koncert u Crkvi Isusa Krista 

Izuzetno nam drago da građanima Murskog Središća možemo najaviti dva nova zanimljiva događaja u sklopu našeg programa za duge jesenje i zimske večeri:


subota, 8. studenog u 17 sati
kreativna ženska radionica i dječji klub
 

Žene i djevojke koje same vole izrađivati ukrasne predmete i nakite imat će prilike na kreativnoj ženskoj radionici naučiti kako samostalno izraditi prekrasne ogrlice od vune dok će u isto vrijeme djeca imati organiziran program igre, druženja, pjevanja i zabavnog učenja o Bogu.

 

 

petak, 21. studenog u 19 sati
koncert američkog gitariste i kantautora

Micah Peacocka

Micah Peacock mladi je kantautor (26) iz Dallasa koji je u samo nekoliko godina snimio čak pet samostalnih glazbenih albuma. Njegov najnoviji CD “Shadow to Sunlight” (Sjena suncu) producirao je legendarni producent Michael Omartian, dobitnik brojnih Grammy nagrada i producent mnogih glazbenih zvijezda, među kojima su i Whitney Houston, Cliff Richard, Rod Stewart i Donna Summer. Posebni je kuriozitet da je Michael Omartian zajedno s Quincy Jones čak bio i koproducent velikog humanitarnog hita “We are the world” (www.youtube.com/watch?v=k2W4-0qUdHY) posvećenog gladi u Etiopiji 1985. godine.

Glazba Micah Peacocka izvire iz njegova života i autentično prenosi vrijednosti koje je pronašao u Isusu Kristu. U skladu sa svojim životnom filozofijom, dio dobiti od prodaje svojih albuma ovaj mladi glazbenik nesebično odvaja i za razne humanitarne inicijative. Njegova supruga Lauren Peacock diplomirani je psiholog te oni uživaju zajedno raditi na projektima u kojima se savjetovanje i glazba međusobno nadopunjuju.

Neke od pjesama koje će Micah Peacock u petak, 21. studenog izvesti u Crkvi Isusa Krista mogu se odslušati na: www.thesixtyone.com/s/zPez4ERfef9/album#/s/HTv7z3PlL65, a više o ovom izuzetnom umjetniku www.micahpeacock.com.

 

Ulaz na oba događaja je slobodan!

 

CRKVA ISUSA KRISTA

Baptistička crkva u Murskom Središću
Kralja Zvonimira 22
(zadnja ulica desno prije benzinske)


Srdačno dobrodošli!