Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec poziva vas na manifestaciju Noć knjige

Pozivamo Vas 23. travnja 2019. u Knjižnicu “Nikola Zrinski” na  manifestaciju Noć knjige.

Program manifestacije Općeg odjela:

18 sati otvorenje izložbe “Skrito pod vanjkušom” iz albuma obitelji Merlić

Izložba obuhvaća društveni i obiteljski život obitelji Merlić, omiljenih čakovečkih fotografa, daje prikaz kako se osobne priče isprepliću s duhom gradova i mjesta u kojima su živjeli (1930.- 1975.).
Autor izložbe Borivoj Radojčić voditelj Zavičajne zbirke.

19 sati predstavljanje knjiga i predavanje Sanje Toljan, dr. med.

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Hormonska ravnoteža za žene, Hormonska ravnoteža za muškarce.

20:30 sati Kviz “Ne znam kak’ se zove knjiga”

Po prvi puta organiziramo kviz za naše odrasle čitače (kategorija 16+), pobjednike očekuju nagrade osmišljene za ljubitelje knjiga.
Broj ekipa koje se mogu prijaviti je ograničen na šest, maksimalan broj članova u ekipi je četiri.
Prijave se primaju na Općem odjelu Knjižnice ili porukom u inbox na Facebooku do 18. travnja 2019. ili do popunjenja. Prilikom prijave obavezno je navesti ime ekipe, broj članova i broj telefona/mail odgovorne osobe.

Gordana Vidović, dipl.bibl.
Informator na Općem odjelu
Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec