KLUPSKI PROGRAM „SUPERBAD NIGHTLIFE“ VRAĆA SE U ČAKOVEC

Pozivamo Vas na veliku 2. godišnjicu klupskog programa Superbad!

Nakon kraće ljetne stanke, Superbad Nightlife klupski program se vraća u Čakovec, gdje će na velikoj proslavi dvije godine uspješnog djelovanja ugostiti neka od najpoznatijih imena hrvatske i svjetske DJ-scene.

Na Superbad: 2nd Anniversaryu, 29. listopada u čakovečkom klubu Podroom, tako će nastupiti Matroda, trenutno jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-eva, te prvo ime hrvatske klupske scene koje redovito izdaje za najpoznatiju svjetsku izdavačku kuću za elektronsku glazbu iz Nizozemske – Spinnin’ Records, Uz njega, nastupit će i resident klupskog programa Superbad; Z’Spin, čiji nedavno objavljeni singl ‘No Love’ postiže izniman uspjeh u Engleskoj, gdje je uvršten u Top 20 službene klupske top liste popularnog Music Week-a.

Uz navedene DJ-eve, 29. listopada Vas na Superbad: 2nd Anniversary-u očekuju i brojni animacijski sadržaji sa dance act-ovima, te brojna druga iznenađenja.

Pozivamo Vas da posjetite ovaj iznimno zanimljiv događaj, a ulaznice po cijeni od 30,00kn u pretprodaji možete kupiti putem sustava Eventim ili na svim Tisak prodajnim mjestima.

Pratite Superbad Nightlife na Facebooku, ili se pridružite službenom eventu. (m)

Ulaznice
Podijeli na Facebooku
Pošalji Tweet
Proslijedi Mail