Kerekesh Teatar predstavom “Ufuraj se i pukni” oduševio posjetitelje u Vratišincu

Udruga mladih Vratišinec uz pomoć Općine Vratišinec je u petak, 17. svibnja u Domu kulture Dr.Vinko Žganec Vratišinec po drugi put dovela Kerekesh Teatar i autora brojnih predstava, poznatog glumca Ljubomira Kerekeša.

Neke od autorskih predstava Ljubomira Kerekeša su Debitanti, Skupština, Dimnjačar, Povratak ratnika, Ufuraj se i pukni, Ljubaf, itd.

Ovaj put, u prepunoj dvorani, predstavili su se urnebesnom predstavom pod nazivom ‘Ufuraj se i pukni‘ čiji su glavni akteri bili Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš te Zoran Pribičević.

Na predstavu se odazvalo više od 200-tinjak Vratišinčana što je pokazatelj koliko je potrebno da bi ovakvih događaja trebalo biti što više.

Predsjednik Udruge mladih Vratišinec Mihael Božić zahvaljuje svima koji su došli i najavljuje da će sigurno ponovno dovesti Kerekesh Teatar u Vratišinec.

Ovim putem najavljuju tradicionalni malonogometni turnir koji će se održavati 21. i 22. lipnja, gdje vas osim dobrog nogometa očekuje i dva dana zabave uz TS Odabrani i Aquarium Band.

(tekst: Udruga mladih, zr  foto: Udruga mladih Vratišinec)