Kerekesh Teatar obranio doktorat u Murskom Središću

Kao što su Kerekeši, otac Ljubomir i sin Jan zaljubljeni u Mursko Središće i prekrasne prirodne ljepote koje ga okružuju, pogotovo u ribičku destinaciju „Napolitanke“ na kojoj su i nekoliko dana kampirali, tako su Središćanci, a i ljudi iz okolnih naselja jednostavno njima očarani, a mogli bi reći i začarani.

Naime, za svakom predstavom njihovog Kerekesh Teatra, a posljednjih godina bilo ih je mnogo, vlada takvo veliko zanimanje da se karte rasprodaju gotovo u trenu pa se moraju dodavati i dodatni termini kako bi svi obožavatelji njihovog britkog humora i aktualne satire mogli pogledati novi „komad“ ovog više nego popularnog teatra.

Tako je i bilo ove subote 26. siječnja kada su svoju predstavu „Očeš nečeš, doktor“ održali u Centru za kulturu „Rudar“ u dva potpuno rasprodana  termina iako je bio planiran samo jedan, no zanimanje je bilo tako veliko da bi bez problema prošle još i naknadne dvije izvedbe.

U velikoj fotogaleriji našeg fotoreportera Tina Tomanića donosimo puno detalja iz CZK „Rudar“ pa možete pogledati kako“ očete ili nečete, morate biti doktor“.

(rt, foto Tin Tomanić)