Kazališno – filmski vikend za zaljubljene u Centru za kulturu „Rudar“

Mole se gledatelji da na predstavu Kerekesh teatra dođu najmanje pola sata ranije

Centar za kulturu „Rudar“ donosi vikend za zaljubljene povodom Valentinovog. Osim predstave Kerekesh Teatra koja će danas(subota, 12.02.2022.) u 18.00 sati napuniti dvoranu, i filmski je program prilagođen danima zaljubljenih. Tako je u nedjelju i ponedjeljak u 20.00 sati na rasporedu romantična ljubavna komedija s Jennifer Lopez i Owenom Wilsonom „Ti si taj“.

TI SI TAJ (nedjelja i ponedjeljak u 20.00 sati)

Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova kći Lu i njegova najbolja prijateljica (Sara Silverman). Kada Kat nekoliko sekundi prije ceremonije sazna da ju je Bastian prevario s asistentkinjom, njen život se preokreće dok na sceni doživljava živčani slom, preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

https://www.youtube.com/watch?v=Ebv9_rNb5Ig&t=3s

Naravno, ni najmlađi neće ostati zakinuti, već je priča o divnom prijateljstvu i avanturama između pčelice Maje i prijatelja Pave ostavljena i za njih. Pošto će se ovaj vikend emitirati samo jednom, svi koji nisu u mogućnosti pogledati imat će prilike sljedeći vikend.

PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE (nedjelja 12.2. i 19.2., subota 18.2. u 17:00 sati)

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice s dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

https://www.youtube.com/watch?v=mEW3uM43Hlg&t=2s

(GMS)