Joker: Ludilo u dvoje – u Centar za kulturu „Rudar“ stiže najiščekivaniji film godine

U Centar za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću ovog je vikenda na rasporedu najiščekivaniji film godine. U subotu i nedjelju, 12. i 13. listopada u 19.00 sati pogledajte kriminalističku dramu i nastavak velikoh hita iz 2019. godine. Riječ je o filmu Joker: Ludilo u dvoje. Cijena ulaznice za odrasle je 4,00 eura, a za djecu i umirovljenike 3,00 eura.

O FILMU: Joaquin Phoenix u ulozi Arthura Flecka aka Jokera te famozna Lady Gaga kao Harley Quinn u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine. Scenarij ponovno potpisuju Todd Phillips i Scott Silver koji je također radio i na originalnom filmu.

Film nas u napetoj i emotivnoj priči ponovno vodi u mračne hodnike Arkham State bolnice, gdje se Arthur Fleck suočava s novim izazovima i ulogama. Dok se u pozadini čuje melodična glazba, Phoenix i Gaga oživljavaju svoj odnos kroz strastvene scene, dok Brendan Gleeson u svojoj ulozi čuva tajne Arkhamovog svijeta. U nastavku ćemo ponovo gledati i Zazie Beetz kao Sophie Dumond, a svoje uloge iz prvog filma reprizirat će Sharon Washington i Leigh Gill. No, uz Lady Gagu očekuju nas i neka nova lica koja će tumačiti Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey, Jacob Lofland, Steve Coogan i Ken Leung.

 TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=LrgwtheuiK0

(gms)