IVANA PLECHINGER – ONO ŠTO OSTAJE, UVIJEK LJUBAV JE

Promocija knjige Ivane Plechinger “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” održati će se u srijedu 9. studenog 2016. u 19 sati u Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec.
 

Ivana Plechinger rođena je1973. u Zagrebu, poznata je pjevačica, skladateljica, televizijska i radijska voditeljica. 2016. godine u Nakladi Ljevak objavljuje svoju prvu knjigu “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”.

plechinger

 
U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana.

Unatoč svemu, ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi.

Ukratko, ovo je dobra knjiga za dobre ljude… u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo da nas život vodi.
 

Ulaz je slobodan!

Željka Hatvalić Strahija

dipl.bibl./prof.
Informator na Općem odjelu