Iskoristi priliku i sudjeluj na online radionicama čakovečkih umjetnika u projektu Skriti poteci

Poziv na radionicu digitalnih vještina za dizajn i ilustracije koju vodi Lana Hohnjec

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za Društveni centar Čakovec omogućuju 20 polaznika besplatne profesionalne radionice u sklopu projekta „Skriti poteci“. Radionice su namijenjene za mlade od 18 – 25 godina koji žele ući u svijet kreativne industrije i razviti vještine rada u programima za ilustraciju i izradu karikatura. Sudionici će po završetku programa dobiti potvrdu o sudjelovanju, a radovi će im biti prezentirati na izložbi u Kreativno edukativnom centru Murai.

„Veselim se suradnji u sklopu projekta „Skriti poteci“ i radu s mladima. Radujem se prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje izrade ilustracija i karikatura te se isto tako veselim novim idejama i načinima rada svih polaznika. Tečaj „Digitalnih vještina za dizajn i ilustracije“ prikladan je za sve mlade ljude koji se bave ili se žele baviti ilustracijama i njihovom digitalnom obradom te time proširiti znanje na tom području.“ – Lana Hohnjec

Kako se prijaviti i ostvariti pravo na besplatne radionice?

Za uspješnu prijavu potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja i par rečenica motivacije za pohađanje radionice (zašto bi vi bili idealni sudionik ovih radionica). Poziv je otvoren do 18.6.2021. godine.

Podatke je potrebno poslati na mail [email protected] ili na Facebook stranicu Laboratorij inovativnih ideja.

Eva Trstenjak

Platforma za Društveni centar Čakovec
Koordinatorica aktivnosti projekta