IMA NADE Danko Tomanić, Međimurac iz Siska, jedan od najboljih kantautora u Hrvatskoj, objavio novi spot

Danko Tomanić, sisački glazbenik i kantautor, iako neprimjetno, na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan je dugi niz godina. U karijeri je surađivao s brojnim glazbenicima, poput Muca Softića, Gojka Tomljanovića te u novije vrijeme s poznatim klavijaturistom Maasejom Kovačevićem, koji je i aranžirao najnoviji singl „Ima nade“. Zanimljivost je da se Tomanić koncertno, predstavio u skoro svim većim mjestima i poznatim dvoranama (Lazareti – Dubrovnik, dvorana „Lisinski“, dvorana HGZ-a, festivalska dvorana u Krapini i dr.). Nastupao je i u državama regije (BiH, Makedonija, Slovenija), kao i u europskim zemljama od Njemačke i Švedske te u SAD.

Imajući u vidu da je Danko slijepa osoba razvio je sposobnosti koje mu omogućuju funkcionirati tako da mnoge stvari može i sam odraditi.

Zanimljivo je da Danko svoje korijene vuče iz Međimurja, jer je njegov otac Franjo živio u Murskom Središću i radio kao dugogodišnji novinar Lista Međimurje, sve do preseljenja u Sisak. Danko se uvijek rado vraća u Mursko Središće, gdje ga uostalom smatraju svojim, te nastupa na mnogim kulturnim priredbama i događajima u najsjevernijem hrvatskom gradu.

A sada pogledajte novi spot za pjesmu Ima nade.

(rt, foto: Screenshot)

VIDEO: