Humanitarni koncert popularne duhovne glazbe u Varaždinu

Poznati izvođači s duhovne glazbene scene u Hrvatskoj, Petar Buljan (Božja pobjeda), sestre Palić, sestre Halužan, Hanna Pölhe, Antonio Tkalec, vlč. Tihomir Kosec nastupit će na ovogodišnjem koncertu popularne duhovne glazbe u sklopu duhovske osmine koju već tradicionalno organizira Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Koncert će biti u petak 31. svibnja s početkom u 20 sati na Franjevačkom trgu u Varaždinu, kod Grgura. (U slučaju kiše koncert će biti u franjevačkoj crkvi sv. Ivana Krstitelja)

Koncert je i humanitarnog karaktera tijekom kojeg će posjetitelji moći donirati za obnovu kuće Udruge “Betlehem” u Varaždinu. To je sedma kuća Udruge Betlehem u RH. Njena primarna namjena, uz duhovno savjetodavni centar, bit će prihvat majki s djecom kojima će se, uz besplatni smještaj, omogućiti zaposlenje i integracija u društvo.

U kući se trenutno odvijaju građevinski radovi, a sva sredstva Udruga prikuplja isključivo donacijama dobrih ljudi iz cijele Hrvatske. Žiro račun udruge je: HR8423900011100984540

– Slavit ćemo Gospodina u središtu Varaždina te pjesmom i molitvom započeti devetnicu uoči svetkovine Duhova. Nek’ se sila Duha Svetoga spusti na sve nas, ovaj grad, biskupiju i čitavu nam Domovinu.- poručuju iz Ureda za pastoral mladih.

Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije