Film naše Čakovčanke Stanke Gjurić na festivalu u Americi

Između mnoštva pristiglih filmova iz cijelog svijeta, kratkometražni film Stanke Gjurić, „Link“ ušao u službenu selekciju prestižnog festivala znanstveno – fantastičnog filma ‘McMinnville Sci-Fi Film Festival’, u američkoj saveznoj državi Oregon.

McMinnville Sci-Fi Film Festival koji se organizira već dvanaestu godinu, održava se tijekom drugog najvećeg NLO festivala na svijetu! Tisuće ljudi hrle u McMinnville, ILI kako bi proslavili sve stvari s ovoga svijeta! Sci-Fi Film Festival predstavlja i lokalna kuća zabave ‘The Reel Hollywood Video’ i prikazuje se u McMinnvilleovom omiljenom kinu ‘Moonlight’.
U srcu centra McMinnville NLO festival preuzima mnoštvo zabavnih događaja tijekom vikenda plesnih zabava, natjecanja u kostimima, govornika, parade, glazbe uživo i uvijek zabavnog Sci-Fi Film Festivala. Filmski stvaratelji iz cijelog svijeta šalju svoje kratke filmove s znanstveno-fantastičnom tematikom, prilagođene obiteljima, kako bi se prikazali na velikom platnu tisućama koji prisustvuju događaju! Najbolje od svega, je što se filmovi uistinu prikazuju masama! Događaj koji se održava tijekom McMinnville UFO festivala, cijelog nadolazećeg vikenda 13. i 14. svibnja uključivat će višestruko prikazivanje izabranih filmova, kao i drugih znanstveno – fantastičnih poslastica.

https://www.imdb.com/title/tt13655522/

https://rhvmac.com/

https://filmfreeway.com/McMinnvilleSci-FiFilmFestival

Filmske novosti