Evo tko su „Otkrivači Najkutka Međimurja“

Koji je vaš Najkutak Međimurja? Sigurno imate neki svoj kutak koji smatrate najljepšim ili možda vas najviše umiruje, a tko zna, možda je to i kutak za bijeg iz stvarnosti i putovanje maštom!

Svoj Najkutak Međimurja otkrili su nam učenici iz Međimurja, našli su se tu Mura, Murščak, Hlapičina, Šumica, Jegersek, za stolom s obitelji, doma – v hiži, itd. S predivnim stihovima i slikovitim pričama opisana su ta najljepša mjesta u srcu, a Otkrivači Najkutka Međimurja su:

Mia Balažinec, 4. razred, OŠ Mursko Središće – PŠ Hlapičina

Kirtana Janiška, 4. razred, OŠ Mursko Središće – PŠ Hlapičina

Tia Kos, 8.razred, OŠ Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec

Lorena Kovač, 6.a razred, OŠ Domašinec, Domašinec

David Krznar, 3.b razred, OŠ I. G. Kovačića, Sv. Juraj na Bregu

Julia Lisjak, 8.a razred, OŠ Domašinec, Domašinec

Paola Novak, 8. razred, OŠ Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec

Helena Perhoč, 8.a razred, OŠ Domašinec, Domašinec

Filip Pivec, 8. razred, OŠ Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec

Laura Posavec, 5.razred, OŠ Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec

Elena Vurušić, 5. razred, OŠ Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec

Plakete će im biti uručene na promociji godišnjeg zbornika udruge Mlada pera gdje će im biti uručen i primjerak zbornika u koji ulaze njihovi radovi.

Djeco, želite li se upoznati s nama, ali i osvojiti medalje Udruga Mlada pera i ove godine sudjeluje na Art forest festivalu u Nedelišću i to s lovom na blago!

Udruga će u subotu, 17.06. u 17:00 sati, i u nedjelju, 18.06. u 15:00 sati imati radionicu Zagonetku odgonetni i medalju oko vrata metni!
Tražit ćete skriveno blago, ali da bi dobili tragove za traženje skrivenog blaga morat ćete riješiti zagonetke koje će vas voditi do sljedećeg traga, ali i sastaviti svoje vlastite zagonetke. Otkrijete li lokaciju skrivenog blaga osvojit ćete lijepe medalje, ali i nagrade!

Vidimo se u šumi!

 

Udruga Mlada pera