Ervin Vičević u CZK “Rudar” predstavio spot za svoju pjesmu “Međimurska noć”

Jučer 04. srpnja u CZK “Rudar” u Murskom Središću održana je promocija spota pjesme Ervina Vičevića “Međimurska noć” s kojom će nastupiti na međunarodnom  25. Marko Polo Festivalu koji će se održati u Korčuli.

VIDEO:

Zbog situacije s korona virusom u dvorani je bio samo određeni broj posjetitelja, no sama promocija bila je više nego uspješna.

Ervin Vičević  je političar i glazbenik, prije svega čovijek i načelnik Međimurske općine Selnica. ”Sin svira klavijature, supruga piše pjesme, a ja pjevam kako žele”, kaže nam Ervin koji veliki dio svog rada polaže na braniteljsku populaciju i promicanju istine o hrvatskoj povijesti.

Nakon izdanja zbirke pjesama ”Kraj tebe stih” od strane Ervinove supruge započinje i njegov glazbeni put, kada 2016. godine nastupa na festivalu ”MEF” njenom skladbom ”Med dvema vodami”. Skladbom ”Božek, poglej me” obilježava ovogodišnji festival ”MEF”. Nastupa zajedno sa Band aid-om ”Selnica” kojeg vodi poznati hrvatski tenor Mirko Švenda Žiga.

Na 25. Marko Polo Festivalu predstaviti će se skladbom ”Međimurska noć” za koju tekst potpisuje Krunoslav Bedi, glazbu Ladislav Varga uz produkciju Ivana Mikulića i aranžman Damira Rodigera.

(R. Tomanić, foto: A. Jurak)