EMOTIVNI KRAH – novi video spot Dalibora Hercega

Pod redateljskom palicom produkcijske kuće “Art film” u Rijeci, snimljen je video spot za novu pjesmu “Emotivni krah” Dalibora Hercega. Autor glazbe i producent pjesme je Dalibor Herceg, dok stihove potpisuje Giovanni Jakovac.

VIDEO:


Glavna protagonistica priče video spota je Katija Rakuljić koja nam je dočarala emotivni krah jednog posebnog ljubavnog odnosa.

Želja i ljubav su krila za velika djela.” rekao je jedan od najvećih književnika Goethe.

Herceg u svom posthumnom glazbenom djelu “Emotivni krah” stvorio je slom, debakl, odnosno krah jedne velike ljubavi.  U njegovom djelu opisan je početak kraja jedne ljubavne priče, osjećaj potpune samoće, no bez obzira na samu bol ovog emotivnog kraha i dalje postoji snažno uvjerenje da ljubav opstaje i ostaje.

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvajao mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Uz to, snimao je pjesme i video spotove koje je objedinio u dva albuma;  „Osmi dan“  i “Jak u svojoj slabosti” koje je uglazbio i producirao sam Dalibor, a  stihove napisao Jakovac.

Ove godine Dalibor Herceg dobio je posebno posthumno priznanje festivalskog odbora Marko Polo Festivala. Poznati tandem Herceg – Jakovac u dosadašnjoj glazbenoj suradnji ostvarili su zajedno 28  festivalskih nagrada.

Nova pjesma “Emotivni krah” je drugi singl s posthumnog albuma Dalibora Hercega “Život i sve ostalo“.

Barbara Benašić