Dvije vikend komedije u CZK “Rudar” Mursko Središće

Ovog vikenda u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće očekuje vas puno smijeha i dobrog raspoloženja jer za vas smo pripremili VIKEND KOMEDIJE. Tako će se u subotu 27. travnja 2019. godine s početkom u 20:00 sati prikazati film „My blind date with life“ (hrvatski prijevod – Moj slijepi sastanak sa životom). U nedjelju 28. travnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati članovi Dramske sekcije KUD-a „Mura“ Mursko Središće odigrati će svoju novu predstavu pod nazivom „Seks i grod“.

Podsjednik: *Termin kino predstava je u mjesecima od travnja do 01. studenog u subotu i nedjelju u 20:00 sati. Cijene karata su 25,00 kuna za standardne filmove, 20,00 kuna za dječje filmove te 15,00 kuna za škole i vrtiće. Karte za kino predstave prodaju se na blagajni kina „Rudar“ na dan predstave, dva sata prije početka kino predstave odnosno od 18:00 do 20:00 sati. Ulazak u dvoranu mogući je 20 minuta prije početka kino predstave.

  1. travnja 2019. (subota) – 20,00 sati – film „My blind date with life“ (Moj slijepi sastanak sa životom)

ŽANR: komedija, TRAJANJE: 111 minuta, REDATELJ: Marc Rothemund

Kratki opis: Film donosi toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji kao tinejdžer postane gotovo slijep. Umjesto da sluša sve one koji mu govore da bude realističan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidnost, dobije mjesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Münchenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspije se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje se raspadati.

Cijena ulaznice – 25,00 kuna

  1. travnja 2019. (nedjelja) – 18:00 sati – predstava „Seks i grod“

ŽANR: komedija, TRAJANJE: 40 minuta, REDATELJ: voditelj dramske sekcije Bojan Bračko.

Kratki opis: Radnja komedije odvija se u kvartovskom kafiću grada u Međimurju. Pet žena – „dragih prijateljica“ (Barbara, Marija, Kata, Tatjana i Nikolina) se druži uz kavu i „konkretno“ piće, te zdušno i detaljno  pretresaju aktualna obiteljska, susjedska, sportska, gospodarska, politička, gradska i svjetska zbivanja i događaje. Konobar Pišta, dobrodušni i prostodušni međimurski muž i radni čovjek, ne može se načuditi količini tračeva, gluposti i jala koji čuje od  ekipe u kafiću. Lokalni gradski zavodnik Kristijan pokušava zavesti bilo koju od žena i uzda se, kao svaki pravi Hrvat, u božju pomoć i moto da se novcem sve može kupiti. Komične situacije i dijaloge svojim filozofskim i „dubokoumnim“ mislima i kritikama nadopunjuje lokalni pijanac Žejni Franc.

Ulaz – dobrovoljni prilog