DV Dječja mašta: Posjet baka i djedova vrtićkoj skupini Pčelice

U povodu obilježavanja Dana starijih osoba, dječji vrtić “Dječja mašta” posjetili su drag gosti – bake i djedovi djece iz vrtićke skupine Pčelice. Druženje su organizirale odgojiteljice Ivana Pečarko i Jana Kovač. Atmosfera je bila ispunjena smijehom, radošću i zajedničkim aktivnostima koje su povezale generacije, pružajući djeci priliku da se druže i uče od svojih najbližih starijih članova obitelji.

Najprije su bake pokazale svoje kulinarsko umijeće mijeseći pitu od jabuka zajedno s unucima. Mališani su, pod budnim okom svojih baka, pomagali u pripremi sastojaka, razvlačenju tijesta i posipanju sočnih jabuka. Vesela družina nije krila oduševljenje, a miris svježe pečenih pita ubrzo se proširio vrtićem, izazivajući osmijehe i nestrpljenje prisutnih.

Nakon kulinarskog dijela, djeca i djedovi su se prepustili kreativnim aktivnostima. Zajedno su izrađivali likovne radove – s ljubavlju i maštom stvarali su mala umjetnička djela koja će zasigurno ostati kao draga uspomena na ovaj poseban dan. Djeca su pokazala svoju kreativnost, dok su ih djedovi bodrili i pomagali, prenoseći svoje životno iskustvo i mudrost kroz razgovor i igru.

Ova topla i dirljiva manifestacija pokazala je da su ljubav, pažnja i zajednički trenuci s najmilijima neprocjenjivi, a vesele Pčelice s nestrpljenjem iščekuju sljedeću priliku za druženje s bakama i djedovima.

Dječji vrtić Dječja mašta