Dramska sekcija iz Murskog Središća 02. travnja gostuje u Žiškovcu

Žiškovec će dana 02.04.2018. godine, u ponedjeljak, s početkom u 17,00 sati, u Domu kulture ugostiti dramsku sekciju KUD-a Mura Mursko Središće sa komedijom „Na smrtni postelji“, čiji je redatelj Bojan Bračko, a autor teksta Stjepan Škvorc. U predstavi igraju Marina Rajf, Bojan Bračko, Jelena Moharić, Mario Nerer, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Mirjana Šoštarić, Denis Halas i Josip Rob.

Prije toga, u 16,00 sati, nastupa dramska sekcija KUD-a Žiškovec sa komedijom „Fašenski pondelek“, čija je autorica i redateljica Jagoda Srša.

Komediju „Na smrtni postelji“ glumačka družina iz Murskog Središća do sada je tijekom 2017. godine, vrlo uspješno i odlično prihvaćeno od strane publike, odigrala u Peklenici, Križovcu, Kotoribi, Čakovcu i Murskom Središću, te 2018. pred punom dvoranom u Vratišincu.

Predstava se odigrava u Žiškovcu kao generalna proba pred nastup naše glumačke družine na Festivalu kazališnih amatera Međimurja u Prelogu, gdje će se natjecati u subotu, 14. travnja, s početkom u 14,45 sati.

Nakon nastupa u Prelogu, u svibnju planiran je povratak u Centar za kulturu Mursko Središće te ponovljeno odigravanje komedije „Na smrtni postelji“ pred serjojnskom publikom, pošto je centar za kulturu u prosincu prošle godine bio pretijesan za sve dobre ljude koji su nas došli pogledati i podržati. Hvala.

Bojan Bračko

foto – Tin Tomanić