Dobra vijest za ljubitelje Zorice Kondže i Tereze Kesovije – do ulaznica moguće i na ulazu u sportsku dvoranu

Gledatelji se mole da zbog kontroliranja COVID propusnica dođu najasnije pola sata prije početka koncerta

Večeras u 19.00 je prvi od dva velika adventska koncerta u Murskom Središću – koncert Zorice Kondže. Zbog velikog interesa, koncert je u startu preseljen u sportsku dvoranu u koju stane veliki broj ljudi, a ulaznice su osigurane i za one koji zbog nekog razloga nisu mogli podići ulaznicu prije ili će se testirati na dan koncerta.

Ulaznice se tako mogu podići i na ulazu u sportsku dvoranu neposredno prije samog koncerta. Mole se svi gledatelji da na koncert dođu ranije, najkasnije pola sata prije početka, kako bi se svima mogle prekontrolirati COVID propusnice. Na ulazu u dvoranu, te prilikom odlaska na wc potrebno je nositi masku i mole se svi gledatelji da unatoč COVID potvrdama poštuju osnovne epidemiološke mjere. Uz vrhunsku glazbu hrvatskih glazbenih diva, bit će omogućena i konzumacija pića, tako da je uz malo opreza svima zagarantirana vrhunska zabava.

Zbog stanja Ulice Vladimira Nazora, parkiranje predlažemo na stadionu NK Rudar, na parkiralištu preko puta policijske postaje ili na nekom od parkirališta u centru grada. Dvarana je udaljena svega nekoliko minuta ugodne šetnje.

(GMS)