Dirty Secret organizira Open Air, spoj eventa, suvremene glazbe i umjetnosti nedaleko Strahoninca

Skupina mladih koji se bave promocijom suvremene glazbe, produkcijom evenata i umjetnosti pod nazivom Dirty Secret, u suradnji s Skyalienom usred ljeta organiziraju Open Air. Događaj je zamišljen kao spoj izložbe radova neafirmiranih umjetnika u dnevnom dijelu programa, i glazbe upotpunjene svijetlosnim instalacijama u noćnom dijelu.

Što se glazbenog programa tiče, posebna nam je čast najaviti gosta iz Novog Sada, pod nazivom Direct Control, koji je rezident elektrane na kultnom Exit Festivalu te jedan od osnivača Electric cafe-a. Dosad izdaje na provjerenim etiketama poput Street Sounds, Electro Avenue Records, Dominance Electricity, Das Drehmoment, a vama će izdati maksimalnu dozu elektrike od koje ćete doživjeti plesni šok! U goste također dolaze tri izvođača iz Zagreba: svima poznati dj i producent E-base iza kojeg stoji 12 godina glazbenog obrazovanja i dvije godine u bendu Josipe Lisac, nastup na Love Paradeu i brojni nastupi uz velikane poput Maceo Plexa, Rogera Sancheza, Paul van Dyka i Faithless.

Od pripadnica lijepšeg spola dolazi nam Maja Pa, članica brave kolektiva, čije se ime vrlo često može naći u ponajboljim  klubovima regije. Setovi joj se sastoje od techna, electra, industriala, acida te svojevrsnih avangardnih kompozicija. Puštala je i uz legendarna imena poput Delta Funktionen, Andreas Gehm, Morphology. S nešto drugačijim glazbenim izričajem dolazi dj, promotor i organizator programa Techno Scream, Willy koji svoj zvuk bazira na tvrđem, pomalo mračnom technu. Među brojnim njegovim projektima treba izdvojiti suradnju sa Yellowheadsima i Frank Kvittom. Večer će zaključiti dubokim i melodičnim setom jedan od domaćina i osnivač Dirty Secreta, dj After E/Dirty Dominik. Osim što djeluje na “domaćem terenu”, ima rezidenciju u zagrebačkom klubu Boogaloo na programu Tech Room.

Događaj će se održati 28. srpnja. Izložbu slika, fotografija, grafika i skulptura moći ćete pogledati od 18 sati uz laganu glazbu i osvježavajuće napitke, dok glazbeni dio večeri započinje u 22:00.

U ponuđenim sadržajima posjetitelji će moći uživati na mirnoj lokaciji u prirodi, udaljenoj od gradske žege, no svega nekoliko kilometara od grada, u blizini Strahoninca. Točnu lokaciju i detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici eventa pod nazivom Dirty Secret open air.

LINK OD STRANICE https://www.facebook.com/www.DScom/ LINK OD STRANICE

LINK OD EVENTA NA FACEBOOKU https://www.facebook.com/events/335401946866128/ LINK OD EVENTA NA FACEBOOKU

(rt)