DA, I? PROMOCIJA KNJIGE LEE BEZAR

Promociju knjige “DA, I?” autorice Lee Brezar održati će se u srijedu 21. rujna 2016.g. u 18 sati u Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec.

”Ne slažem se da moramo svi biti slavni, veliki umjetnici, vrhunski menadžeri, ali imamo obavezu prema sebi da ovaj život,  jedan jedini koji imamo i kojega smo sada svjesni, proživimo slobodni od dviju potpuno nepotrebne riječi: ne mogu.” (Lea Brezar)

“Preživjeti nakon padanja često je izazov, no svakako lakši ako ga prihvatimo otpuštajući dvjema malenim riječima: ”DA, I?”. Koliko god puta se popiknuli i posrnuli, pali, ogrebli koljena ili nešto treće, misao vodilja koja nam može olakšati mnoge životne okolnosti upravo je sažeta u naslovu knjige: DA, I?”- izjavila je Lea Brezar.

Na koncu ovog pririučnika nalaze se pjesme inspiracije kojima autorica nadahnjuje i potiče na promjene te naglašava da sloboda duha leži upravo u tim čarobnim riječima “DA,I?”:
Naoko obične, li oslobađajuće riječi od tri slova, u životnoj igri poker asova.
 

Lea Brezar je nedavno predstavila kampanju #odapoeziji – kulturnu instalaciju
(http://leabrezar.com/kulturna-instalacija-odapoeziji/) koja je krajem proljeća osvanula na zagrebačkim tramvajskim i autobusnim stajalištima, a čija je namjera bila nadahnuti slučajne i namjerne prolaznike poezijom.

Lea Brezar je poduzetnica, vlasnica tvrtke Dhar media koja djeluje po principima dharmičkog menadžmenta te je jedna od njegovih navećih zagovarateljica u Hrvatskoj.

Autorica je četiri knjige: Crveni planet (slikovnice za djecu), Oda godinama (zbirka afirmativnih pjesama) i Izvan okvira (praktičnog priručnika za postavljanje temeljnih načela u životu i poslovanju) te priručnika ”DA,I?“
 

Više o autorici i knjizi možete potražiti na: http://leabrezar.com/

Željka Hatvalić Strahija
dipl.bib./prof.
informator na Općem odjelu