BUDI TU – novi video spot Ervina Vičevića iz Praporčana

Budi tu, nostalgija za pravom ljubavi

Uhu ugodna pjesma, a oku jako lijep video uradak je nova pjesma Ervina Vičevića iz Praporčana koja govori o nostalgiji za pravom ljubavi, koja isčezava, ali još uvijek je u srcima onih koji ju njeguju.

VIDEO SPOT “BUDI TU”

U vikendu koji je za nama, središnji kulturni događaj u našoj županiji i posebice u Gradu Čakovcu bila je premijera pjesme ‘Budi tu’ i spota uz nju vezanog, pjevača zabavne glazbe Ervina Vičevića iz Praporčana široj javnosti poznatog i kao načelnika Općine Selnica.

Premijera je održana na terasi Kluba ‘Casa Latina’, a nazočili su joj Vičevićevi prijatelji, suradnici i sumještani.

Posebno su zapaženi bili vodeći međimurski glazbenik Mirko Švenda Žiga, predsjednik Zrinske garde Čakovec Đuro Bel, predsjednik UDVDR Međimurske županije Stjepan Horvat, predsjednik KUD-a Selnica Ivan Levačić te Obitelj Škvorc iz Praporčana.

Autor spota koji je snimljen na lokalitetu Dvorca ‘Trakošćan’ je Filip Trbojević, tekst pjesme napisala je Nevenka Čuček, a glazbe profesor Ladislav Varga. Prelijepu dionicu na trubi izvodi Vjeran Vidović.

Svi koji su bili na premijeri prezadovoljni su onime što su vidjeli i čuli, a Vičević, pak je svima zahvalio na dolasku, te pohvalio one koji su priredili događaj kojeg je na visokoj razini moderirao ili vodio kroz njegov dvosatni program  Robert Guterman, te osoblju Kluba ‘Casa Latina’, koje je unatoč mjerama protiv COVIDa 19 boravak učinila ugodnim.

Svima je za oko zapela i misli im zaintrigirala zgodna žena tamne puti i upite kako se ona našla u Trakošćanu. Tajnovito je Vičević odgovorio ili rekao kako je to Consolatar Warema iz Kenije.

Potpisnik ovog teksta smatra kako je spot odličan, a pjesma i izvođač da su nadvisili dosadašnju međimursku zabavnu glazbu i doveli je na višu razinu. I kako su pjesma i izvođač nadvisili prvu Vičevičevu pjesmu i spot ‘Međimurska noć’ koja je pred godinu dana izvedena u središćankom hramu kulture.

Pjesma i spot ‘Budi tu’ može se iščitati kao nostalgija za pravom ljubavi, koja na žalost iščezava ili nesaje, ali, ali, ipak ostaje u srcima i mislima onih koji ju gaje. Ljubav je to između njega i nje, muškarca i žene a ne kako to postaje moderno ljubav između nje i nje, žene i žene njega i njega, muškarca i muškarca. Ovu lijepu pjesmu Vičević je izveo s puno emocije i nije krio svoje trenutno stanje koje mu je namjenio netko drugi i koje ga nije slomilo i dalo mu novi uzlet, kao pjevaču i čovjeku.

I dalje stoji pitanje tko ili što je Consolatar Warema i je li upravo ona pozitivna osoba u cijeloj priči i pjesmi? Stoga pogledajte video spot i uživajte u ljepoti teksta, glazbe, izvedbe i uratka Filipa Trbojevića.

(Stjepan Mesariić)