Božićni koncert KUD-a Mura i Crkvenog zbora u CZK „Rudar“ na blagdan sv. Stjepana

Kulturno umjetničko društvo „Mura“ i Crkveni zbor župe u Murskom Središću  na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca 2017. godine u Centru za kulturu „Rudar“  s početkom u 17,00 sati održali su Božićni koncert koji su pripremili sa željom da publika uživa u najljepšim božićnim pjesmama.

Mješoviti pjevački zbor KUD-a „Mura“ čija je voditeljica Marija Trstenjak i Crkveni zbor župe u Murskom Središću pod vodstvom Danijele Sabo uljepšali su nam ovo božićno vrijeme svojim prekrasnim izvedbama.

Kulturno umjetničko društvo „Mura“ i Crkveni zbor srdačno su se zahvalili gradonačelniku Draženu Srpaku i župniku Tomislavu Antekoloviću na podršci u promicanju kulturne djelatnosti.

Radost Božića publici je posebno dočarala Ženska vokalna skupina „Ftičice“ pjesmama „Božić je opet nam tu“, „Uspavanka“, „Haleluja“ i „A la nanita nana“.

Program božićnog koncerta vodila je Marijana Novak koja je ujedno članica Crkvenog zbora i Mješovitog zbora KUD-a „Mura“.

Koncert je završio izvedbom poznate pjesme „Bijeli Božić“ te gromoglasnim pljeskom publike. Pjevači su od srca svima povodom blagdana zaželjeli radost, zdravlje i mir.

(GMS, foto Tin Tomanić)