Božićna idila na preloškom Jugu

Stigao je najljepši mjesec u godini, a on je posebno radostan kod najmlađih u vrtiću. U dječjem vrtiću Vesela loptica pripreme za nadolazeće blagdane su u punom jeku, marljivo se izrađuju božićni ukrasi, dok su prostorije i hol vrtića zasjali u potpuno novom ruhu. U posjetu su im stigle prekrasne srnice, sobovi, žirafe i ostale vesele životinje koje su pronašle svoje mjesto unutar vrtića tokom hladnih zimskih mjeseci.

U srijedu 6. prosinca u 17.00 sati,  DV Vesela loptica organizira i prvo zajedničko kićenje velike božićne jelke koju su postavili ispred vrtića pod nazivom „Božićna idila na preloškom Jugu“. Svi roditelji i zainteresirani mještani mogu im se pridružiti, a sve što sa sobom trebaju ponijeti je jedan ukras koji će sami staviti na zajedničku jelku. Pripremaju im i ukusne fritule, cimet rolice te tople napitke idealne u ove predblagdanske dane.

Aktivnosti u prosincu nastavljaju predstavom povodom svetog Nikole, izložbom prigodnih ukrasa te velikom božićnom priredbom u Domu kulture Grada Preloga.

„Vrijeme uoči Božića ispunjeno je posebnom toplinom, suosjećanjem, ljubavlju, a mi u vrtiću želimo druženjem, susretljivošću i zajedništvom stvarati najljepše uspomene“, zaključila je ravnateljica vrtića Jasmina Bajus.

DJEČJI VRTIĆ VESELA LOPTICA