Bojan Bračko više nije voditelj dramske družine Mursko Središće

Hvala.

Hvala dobrim i divnim ženama i možima, glumicama i glumcima koje sam od 19.10.2016. godine vodio do danas – Marina Rajf, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Jelena Moharić, Mirjana Šoštarić, Denis Halas i Josip Rob.

Hvala i onima koji su među prvima bili početkom jedne fenomenalne priče o obnovi dramske sekcije u Murskom Središću – Mario Nerer, Roberta Barat, Štefica Hrastić i Meri Tarandek.

Hvala na podršci i pomoći vodstvu KUD-a Mura Mursko Središće – Slavko Bregović i Vesna Horvat – hvala i Gradu Mursko Središće, gradonačelniku Draženu Srpaku, hvala mjesnim odborima na gostoprimstvu u društvenim domovima za održavanje proba, naročito predsjedniku MO Hlapičina Dragutinu Stojko, i hvala svim sponzorima.

Hvala predivnoj serjojnskoj publici na podršci, na smijehu, na pljesku i na više puta prepunim dvoranama u Murskom Središću, u Hlapičini, u Peklenici, Štrukovcu i Križovcu, kao i publici u Čakovcu, Kotoribi, Vratišincu, Žiškovcu, Prelogu, Mačkovcu, Sračincu, i slovenskoj publici u Lendavi i Selu kod Moravskih Toplica.

Zabavljali smo se, ugodno družili, dobro glumili i bili smo kulturno kulturni u širenju kulture i pozitivnih vibracija sa komedijama NA SMRTNI POSTELJI, SEKS I GROD i RADIO ZA SVE.

Godine 2019. u lipnju Dramska družina Mursko Središće nagrađena je zahvalnicom Grada Mursko Središće za unapređenje kulture, kvalitetan rad te doprinos u razvoju i promicanju ugleda Grada.

Zadnjih godinu dana pripremali smo i uvježbavali novu komediju KANAL, ali nas je korona nažalost usporila i na kraju prekinula.

Odlazim službeno 12.06. ljeta Gospodnjega A.D. 2021., temeljem osobnih i poslovnih razloga, i teška srca se pozdravljam sa predobrim glumicama i glumcima, i još boljim ljudima.

Na kraju, svima mogu samo jasno i glasno reći, čista obraza – hvala i sretno.

Bojan Bračko