Besplatna predstava za djecu „Potraga za gusarskim blagom“ na šetnici uz Muru u subotu 24. srpnja

Uz već najavljeni Kerekesh Teatar i Stand up komičara Vlatka Štampara, na šetnici uz Muru, točnije u amfiteatru organizirat će se predstava za djecu Potraga za gusarskim blagom. Osim što će klinci moći uživati raznim maštorijama klauna gusara, po šetnici će biti organizirana potraga za „slatkim“ blagom.

Potraga za gusarskim blagom: u programu pružamo nezaboravno iskustvo za svu djecu. Sva djeca dobiju mačeve od balone u različite boje. Gusar ih pouči o pravilima mačevanja i kada oni savladaju osnove mačevanja počinje potraga za škrinjom blaga. Na osnovu stare i izlizane karte stare preko stotine godina počinje uzbudljiva potraga. Škrinja blaga je sakrivena negdje unutar objekta gdje se odvija potraga za blagom. Škrinja je puna slatkog blaga. Nakon što je skriveno blago pronađeno slijedi pravedna podjela i degustacija piljena.

Predstava će se održati u subotu 24. srpnja 2021. godine s početkom u 19:00 sati. Ulaznice za predstavu moći će se podići na blagajni Centra za kulturu od ponedjeljka 12. srpnja do petka 16. srpnja od 09:00 do 11:00 sati.

(GMS, foto: arhiva Muralista)