3 u 1 događaj: Gorkić Taradi predstavlja svoju knjigu „Konobar s olovkom“

U petak 03.05.2019. u 18,00 sati u Dvorani Scheier u Čakovcu održati će se svojevrstan 3 u 1 događaj: predstavljanje knjige Konobar s olovkom Taradi Gorkića popraćeno malom izložbom karikatura i ilustracija iz knjige Ivane Kiščinal, a sve začinjeno rapom Luke Prgića Prge i beatboxingom Waltera Reketi zvanog WalTREX.

Knjiga Konobar s olovkom sastoji se od dva dijela.

Prvi dio, Gorkić je govorio!, sadrži šaljive, tzv “mudre” izreke u nekoliko različitih područja:
Konobarski biseri
(Ne)Kultura
Muško-ženski i obiteljski odnosi
Životne mudrosti
Političke gadosti
U ime obitelji zabranjuje se:
Samokritični ispadi
Porcijunkulovo, ravnozemljaši,Božić i Nova godina
.

Te misli popraćene su sa 75 ilustracija/karikatura mlade, još neafirmirane (barem do ove knjige) ilustratorice Ivane Kiščinal koja je odlično pogodila srž misli i izreka.

Drugi dio knjige, Ah, to ugostiteljstvo! je zbirka blogerskih radova vezana uz ugostiteljstvo, turizam i zanimanje konobar, skup šaljivih priča iz konobarskog života, neki s dvosmislenim nazivom (tko zna, možda i sadržajem) poput
Da bi bila dobra, moraš ga gurnuti do kraja!
Kako ga dobro umočiti
Sjećanje na Valentinovo: namaži me nježno
Konobari bi htjeli da im je veći itd.

Prga će izvesti 5 svojih pjesama, dvije uz beatboxing WalTREXa. Povodom predstavljanja knjige jedna pjesma doživjet će svoju i praizvedbu i premijeru!

Te večeri bit će izvučeni neki dobitnici, bit će i zloupotrebe položaja, a proglasit će se i jedan ambasador, no detalje možete saznati samo dolaskom na predstavljanje knjige:)

Gorkić Taradi, Konobar s olovkom