ZAVRŠIO 10-GODIŠNJI INVESTICIJSKI CIKLUS DVD-a MURSKO SREDIŠĆE VRIJEDAN MILIJUN KUNA

Ugradnjom automatskih rol vrata na garaže i ličenjem prostorija završava 10-godišnji investicijski ciklus DVD-a Mursko Središće koji je počeo 2005., a sastojao se od izgradnje garaža, sale, kuhinje, sanitetskog čvora i terase. U sve to uloženo je više od milijun kuna prikupljenih od Grada Mursko Središće te donacija 182 sponzora i simpatizera, a vlastiti rad uložili su članovi DVD-a.

Osim toga nabavljeno je navalno vozilo Scania za čiju je otplatu ostala još jedna rata u siječnju sljedeće godine i malo navalno vozilo Wolkswagen, dok je u 2016. planirana nabavka kombi vozila. U svezi toga razgovarali smo s gospodinom Jurajom Zadravcem, predsjednikom DVD-a Mursko Središće koji nam je rekao sljedeće.

„Zahvaljujem Gradu Mursko Središće, MO Mursko Središće, udrugama, građanima i poduzetnicima s područja Grada i šire koji su svojim donacijama i radom pomogli da se ovo ostvari, kao i svim članovima DVD-a. U znak zahvalnosti naš Upravni odbor je odlučio da kućanstvima podijelimo kalendare kao i krajem svake godine, no ovaj put članarinu nećemo naplaćivati, jer su nam građani i previše pomogli u posljednjih 10 godina. Financirati ćemo se sredstvima Grada Mursko Središće i putem ugovora s INA d.d. iz Zagreba za koju obavljamo neke stalne poslove.

 

Na kraju bih svima poželio Čestit Božić kao i obilje zdravlja, sreće i zadovoljstva u Novoj 2016. godini.“

(tekst i foto R. Tomanić)

SAM_2808

SAM_2809

SAM_2813

SAM_2814