ZAVRŠENA PRVA FAZA IZGRADNJE RUDAROVE TRIBINE

Betoniranjem temeljnih stopa, greda i sada u završnoj fazi temeljne ploče na Šuderki je završena prva faza izgradnje Rudarove tribine. Prema riječima  direktora  firme TEKELI PROJEKT inžinjering d.o.o. M.Središće Igora Tekelija , glavnog izvođača radova do sada je u ovaj temeljni dio utrošeno nešto više od 140 kubika betona.

01

Cijeli posao od iskopa do betoniranja završen je u roku od tri tjedna , tako da se sada može samo očekivati nastavak u daljnjoj izgradnji. Svoj veliki doprinosu ovom izuzetnom projektu za NK Rudar ,  a i sam Grad  M.Središće dali su izvođači radova Autoprijevoz-niskogradnja Žganec M.Središće , Armirački obrt Cilar M.Središće , Termoinst-MT M.Središće , Elektro-Mont Selnica.

02

Radove je u ime NK Rudar cijelo vrijeme pratio i nadgledao počasni predsjednik kluba Zlatko Rajf. Na upit o daljnjoj izgradnji i dovršetku tribina rekao je:

03

„ Brzina daljnje izgradnje objekta ovisi o prilivu sredstava. Prođe li ovaj naš projekt u knadidaturi kod EU, za koji je spremna sva potrebita dokumentacija, a natječaj je raspisan, onda ćemo taj posao završiti vrlo brzo. U slučaju da projekt ne prođe, u što sam uvjeren da se neće dogoditi, sama izgradnja produžiti će se na 2-3 godine, a možda i dulje. Ono što je još potrebito istaknuti je velika pomoć Grada M. Središće kao i gradonačelnika D. Srpaka koji su uvidjeli nužnost ovog projekta ne samo za Rudar već i ostale udruge na području grada, te pomogli u svakom mogućem obliku kojem su mogli pa im se zbog toga najljepše zahvaljujemo.“

(tekst i foto Z. Rihtarec)

04

05

06