Započela nova investicija u Murskom Središću – 1. faza gradnje Ribičkog doma

Športsko ribolovno društvo „Mura“ Mursko Središće jedna je od izuzetno aktivnih udruga, koja ne samo da svojim postignućima i promocijom pomaže gradu, već to radi i uključivanjem u razne manifestacije tijekom godine. ŠRD „Mura“ je i odličan organizator sportskih događaja, a želja im je da Grad Mursko Središće bude prepoznati kao grad koji provodi i ribolovni turizam.

Sve to dokazuju s projektima koje apliciraju prema Gradu Mursko Središće. Grad im je u 2017. godini osigurao 220.000,00 kuna kapitalne donacije koja uključuje početak 1. faze gradnje Ribičkog doma i dogradnje nove nadstrešnice. Uz kapitalnu donaciju Grada Mursko Središće, udruga ŠRD „Mura“ u izgradnju Ribičkog doma i nove nadstrešnice uložila je i vlastita sredstva kao što su naveli i u projektnoj prijavi.

U studenom 2017. godine započela je 1. faze gradnje Ribičkog doma na Športsko-rekreacijskom centru „Zalešće“ u Murskom Središću. Ova faza uključuje građevinske radove, radove hidroinstalacija, te radove na izvedbi gromobrana i temeljnog uzemljivača. Radove izvodi tvrtka Tekeli-projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća. Ovi radovi planiraju se završiti u 2018. godini.

(GMS)