WOOLF WEBSHOP Pomeli konkurenciju i osvojili prestižnu nagradu ‘Web trgovac godine 2020’

Donosimo priču koja dokazuje kako se može uspjeti i iz ‘malog’ Međimurja te da se svaki trud i ambicija ustrajnim radom i razvojem na kraju isplati

Na prestižnoj dodjeli nagrada ‘Web Retailer Awards 2020’ u organizaciji Shopper’s Mind i Jeftinije.hr, najvećeg portala za usporedbu cijena i ponuda u web trgovinama, prestižna nagrada ‘Web trgovac godine 2020’ pripala je Woolf webshop-u sa sjedištem u Murskom Središću. Uključene su bile zemlje u regiji – Hrvatska, Slovenija i Srbija, a zbog prilagođavanja trenutnoj epidemiološkoj situaciji dodjela nagrada održana je online.

Zadatak prijavljenih web trgovina bio je prikupiti najmanje pedeset riješenih anketa svojih kupaca kako bi se mogli kvalificirati u drugi krug natjecanja i boriti za finale. U drugom krugu natjecanja ocjenjivala su se dva područja: zadovoljstvo kupaca i tehnička usklađenost trgovine s europskim standardima sigurne online kupovine.

Ovogodišnje natjecanje oborilo je sve rekorde po pitanju prijava. Prijavilo se rekordnih 381 trgovina od kojih se 49 plasiralo u finale. Stručna komisija od 40 članova potom je ocijenila finaliste. Woolf.hr webshop odnosi nagradu u kategoriji Sport & fashion & kids!

Evo zašto odabrati Woolf.hr 

Ekipa Woolf webshop-a već je nekoliko puta bila u raznim finalima, ali ovo je prva osvojena nagrada, a vjerujemo ne i zadnja. Dokazali su kako se ustrajnim radom i razvojem može postići nešto posebno te da se na njihovim stranicama kupci mogu osjećati sigurno. To su postigli brojnim ulaganjima u webshop i raznim suvremenim integracijama koje olakšavaju kupcima brzi pregled, ugodno korisničko iskustvo i jednostavan postupak kupnje.

U suradnji s tvrtkom MARKER d.o.o., koja je zaslužna za izradu i održavanje Woolf webshopa, drže korak uz svjetske trendove u području eCommerce-a. Ulažu u konstantu edukaciju, sudjeluju u raznim konferencijama i potom dodaju inovacije. Prvi su na webshopu predstavili WhatsApp integraciju koja šalje kod za popust, status paketa i razne obavijesti direktno na korisnikov WhatsApp messenger. Također, kupac tako dobiva odgovor u najkraćem roku na sva pitanja.

Bez obzira na gospodarsku situaciju bilježe konstantan rast. Nedavno su među prvima dodali mogućnost plaćanja KEKSpay uslugom u smislu što jednostavnijeg plaćanja, zato što kupcu nije potrebno upisivati podatke s kartice.

Svime navedenim dokazali su kako se može uspjeti i iz ‘malog’ Međimurja te da se svaki trud i ambicija ustrajnim radom i razvojem na kraju isplati. Uvjerite se u kvalitetu njihovog poslovanja i provjerite široku ponudu na službenoj stranici!

Woolf d.o.o.
Josipa Broza Tita 94
40315 Mursko Središće