WOOLF DOVODI SVJETSKE BRENDOVE U MURSKO SREDIŠĆE

Da se trudi udovoljiti svim upitima i željama kupaca dokazuje firma Woolf iz Murskog Središća koja se bavi prodajom svih vrsta obuće, cipela, tenisica, papuča, tekstila i druge robe sličnog asortimana. U svoju ponudu sada uvode proizvode zvučnih svjetskih imena koje do sada nitko nije prodavao u Murskom Središću jer se smatralo da se to ovdje ne može prodati.

Woolf tako u svoju ponudu uvrštava i započinje s prodajom NIKE tenisica s kojima bilježi vrlo dobre rezultate iako većina ljudi i ne zna da drže ovakvu vrstu robe. Cilj im je da kupcima skrenu pažnju na njihov OUTLET koji se od 2009. kada su započeli sa sezonskim rasprodajama razvio u svestranost u kojoj ima za svakog po nešto.

Važno je spomenuti da se izuzetno pazi na omjer cijene i kvalitete, odnosno da uvijek povoljne cijene koje nude ,nikad ne umanjuju kvalitetu proizvoda. Kod njih se svaki artikl može zamijeniti ili čak vratiti, ako kupac tako želi. Akcije provode tromjesečno no prodavaonica je otvorena svaki dan od 08 – 18 sati, a subotom od 08 – 13 sati.

Iz Woolfa vas pozivaju da ih posjetite i osobno se u sve ovo uvjerite, a posebno napominjemo da je u tijeku akcija „Povratak u školu“ pa tako još uvije stignete svoje đake opremiti sa svom potrebnom robom po vrlo povoljnim cijenama. (rt)

unnamed

DSCN9883

unnamed-48