USKORO REKONSTRUKCIJA ULICE ANTUNA MIHANOVIĆA U M. SREDIŠĆU

Grad Mursko Središće zaprimio je 1. listopada Građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i dogradnju građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa i gradnje pješačke staze na građevinskoj čestici k.č.br. 7118/1 u  k.o. Mursko Središće, ulica Antuna Mihanovića. Prevedeno na običan jezik to znači da će uskoro započeti rekonstrukcija ove vrlo prometne ulice koja spaja Tekstilnu i Martinsku ulicu, a prolazi pokraj gradskog groblja.

Ulica je to sa vrlo uskim asfaltnim slojem koji se nalazi u vrlo lošem stanju, a na nekim mjestima zahtjeva vrlo oprezno mimoilaženje osobnih vozila. Za vrijeme blagdana Svih svetih prometovanje po njoj je gotovo nemoguće pa je većinom u tom periodu otvorena samo s jedne strane tako da postaje jednosmjerna.

Građevinsku dozvolu izdao je Upravni odjel za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Međimurske županije. Grad Mursko Središće obavještava građane i javnost da će odmah pristupiti iznalaženju i osiguravanju financijskih sredstava potrebnih za rekonstrukciju ulice, kandidiranjem navedenog projekta u EU fondove te natječaje na državnom nivou kako bi radovi mogli započeti u što skorijem roku. (rt)

IMG_8832