UDRUGA MOJ OTOK ZAHVALJUJE MURSKOM SREDIŠĆU

Poštovani,

zahvaljujemo na medijskoj podršci u provođenju akcije/kampanje „Moje Mursko Središće bez azbesta!“

Akcija je u potpunosti uspjela i opravdala naša očekivanja. Prisustvovalo je 70-ak posjetitelja, a pozdravio ih je gradonačelnik g. Srpak.

Kako je bilo možete pogledati na našoj stranici http://mojotok.info/moje-mursko-sredisce-bez-azbesta/ gdje se nalazi i link https://www.youtube.com/watch?v=mQLbenyyh1c .


Zahvaljujući  Gradu Mursko Središće i komunalnom društvu Murs-ekom d.o.o. održali smo prezentaciju „Moje Mursko Središće bez azbesta!“. Grad nam je osigurao dvoranu i na svoja oglasna mjesta postavio plakate, a komunalno duštvo podijelilo je letke s računima. Na taj način uspijeli smo obavijestiti sve stanovnike toga područja o održavanju prezentacije. Odaziv je bio iznad očekivanja. Pokazali su vrlo velik interes i osvještenost o potrebi uklanjanja azbesta iz životne okoline. Najviše su informacija tražili  o sendvič panelima i limenim krovovima te kako do njih doći što jeftinije.

Međimurci su nam pokazali da su i  dobri domaćini te su  nas i svoje sumještane počastili na prezentaciji pićem, a nakon prezentacije nas su počastili i večerom. Više možete pogledati na linku “Moje Mursko središće bez azbesta!”.

 

U šetnji novouređenom obalom Mure vodič nam je bio gradonačelnik Dražen Srpak i pokazao nam da su u tijeku  radovi na upravnoj zgradi i da u tom smjeru imaju još mnogo planova.