U ŠUDERKI ZAVRŠNI RADOVI NA ZAPADNOJ TRIBINI (tekst i foto Zlatko Rihtarec)

Aktivni na igralištu Rudara bili su danas  zaposlenici  firme Te-pro iz Sv. Martina na Muri te električarske firme Hozjan iz Selnice koji su  vršili postavljanje i montiranje  konstrukcija i  stolica na novoizgrađenoj zapadnoj tribini kako bi posjetioci subotnje utakmice protiv  Croatie iz Grabrovnice mogli uživati u punom komforu .

Ujedno radi same zaštite gledatelja postavlja se uzemljenje na tribinama kao i na krovištu same svlačionice te metalne nadstrešnice. Veliki je to posao, ali ga treba napraviti zbog sigurnosti svih sudionika priredbi koje se događaju na stadionu Šuderka. 

Danas i sutra izvršiti će se i postavljanje sponzorskih reklama na ogradu stadiona pa  će to još više uljepšati  njegov izgled.

Za petak je najavljena radna akcija na igralištu oko saniranja terena oko stadiona te sijanja trave u 17,00 sati. Pozivaju se svi  prijatelji kluba koji imaju želju pomoći da dođu na igralište i sa sobom ponesu alat (grablje,motike). Nadamo se da kao i uvijek  vaša solidarnost neće izostati.