U Murskom Središću iznajmljuju se dva velika poslovna prostora u Istarskom naselju

Ukoliko ste odlučili da se bavite poduzetništvom i nemate poslovni prostor ili ga imate, ali vam je prostor skučen pa se želite proširiti, velika prilika ukazuje vam se u Murskom Središću u Istarskom naselju 3A.

Tamo se iznajmljuju dva velika poslovna prostora koji se nalaze jedan uz drugi i koji su pogodni za obavljanje svih vrsta djelatnosti. Smješteni su u prizemlju velike stambene zgrade uz sam objekt trgovačkog lanca Konzum, frekvencija ljudi je izuzetno velika što svako pomaže u obavljanju svake djelatnosti, dok je uz same poslovne prostore na raspolaganju veliko parkiralište za stotine automobila.

Prvi poslovni prostor veličine je 155 kvadratnih metara, a kako izgleda pogledajte na fotografijama.

Drugi poslovni prostor veličine je 91 kvadratni metar no u svom sastavu ima dodatnu prostoriju kao i dva velika podrumska prostora ukupne veličine 180 kvadratnih metara koja mogu poslužiti kao skladište, ali i kao arhiva za  neke državne službe ili za druge korisnike kojima je to potrebno. Podrumski prostori zasebne su prostorije s vlastitim ulazom.

Evo kako to izgleda.

PODRUMSKI PROSTORI KOJI SE MOGU KORISTITI KAO SKLADIŠTE ILI ARHIVA

Napominjemo da su oba poslovna prostora opremljena sa svim potrebnim instalacijama i sanitarijama tako da su odmah spremna za uporabu.

Cijena najma je prema dogovoru, a sve informacije možete dobiti od Antuna Črešnjovca na broj mobitela 098 209 984.

(tekst i foto: R. Tomanić)