Susret poduzetnika, gospodarstvenika i OPG-ova s područja Grada M. Središće u motelu „Ilonka“ 19. siječnja

 

Poštovani.

Čast mi je i zadovoljstvo pozvati vas na susret predstavnika Grada Mursko Središće sa poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-eva sa područja Grada, koji će se održati dana 19.01.2018. godine (petak) s početkom u 17,30 sati u motelu „Ilonka“ u Murskom Središću.

Cilj ovog susreta je da Grada Mursko Središće poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-eva sa područja Grada pruži što kvalitetnije informacije o programima i planovima iz resora zapošljavanja, poduzetništva, gospodarstva i poljoprivrede te mogućih budućih mjera za poticanje rasta i razvoja poduzetništva. Susretu će nazočiti ministar rada i mirovinskog sustava mr.sc. Marko Pavić.

Na susretu će biti predstavljene kraće prezentacije Regionalne razvojne agencije Međimurja “REDEA”, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Hamag Bicro te je planirani zajednički okvirni razgovor u svezi suradnje Grada Mursko Središće te poduzetnika, gospodarstvenika obrtnika i vlasnika OPG-eva, a po završetku službenog djela Susreta svi ste pozvani na zajednički domjenak i neformalno druženje u motelu “Ilonka”.

Molimo Vas da se ovom pozivu obavezno odazovete, u cilju uspostavljanja što kvalitetnije zajedničke suradnje, te da svoj dolazak potvrdite na telefon 370-771, najkasnije do 17.01.2018. godine.

S poštovanjem.

GRADONAČELNIK:

Dražen Srpak