SOBOČAN INTERIJERI DOSLJEDNI U INOVATIVNOSTI

Predstavljanje komunikacijskog medija velikog formata, addcube, u inovativnim „store“ konceptima; primjer Intersport

U sjedištu SOBOČAN-interijera u Murskom Središću otvoren je Inovacijsko tehnološki centar (InTeC) s ciljem razvoja i implementacije individualnih i inovativnih rješenja u opremanju poslovnih i prodajnih prostora.

U ponedjeljak, 12.10.2015., direktor Franjo Sobočan službeno je otvorio InTeC prezentacijom inovativnih eksponata namještaja, koji sadržavaju komunikacijske elemente u obliku izmjenjivih grafika velikog formata. Posebno se istaknula osvjetljena vitrina addcube koja ekskluzivno prikazuje pojedinačni proizvod uz pripadajuće motive.

InTeC je multifunkcionalan centar s ciljem promicanja inovativnih rješenja prodajnih prostora, suvremenih „store“ koncepata uz implementaciju kvalitetnih materijala i novih tehnologija obrade u skladu s brendiranjem proizvoda.

Otvorenju Inovacijko Tehnološkog Centra (InTeC-a) prisustvovao je gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, te partneri tvrtke Sobočan interijeri.

Na početku programa voditelj marketinga i prodaje, Damir Vragović, predstavio je razvojni put InTeC-a (od ideje do realizacije) te objasnio viziju i svrhu samog centra, kao i nekoliko primjera iz prakse Intersport Irska i Intersport Slovenija.

 

Time je prisutne goste uveo u samu temu događaja – predstavljanje novog komunikacijskog medija velikog formata na primjeru prijedloga novog koncepta dugogodišnjeg partnera Intersport.

Inovativni i patentirani komunikacijski medij, addcube, namijenjen je tvrtkama koje žele proaktivno komunicirati sa svojim kupcima i prezentirati svoje proizvode i usluge u vrhunskoj kvaliteti, a usporedno s time stvoriti željeni ugođaj, te isticati dizajn i arhitekturu samog prodajnog prostora. Posebno je naglašena raznovrsna primjena addcube-a; iskazivanje dobrodošlice, stvaranje željenog ugođaja, poticanje kupca na kupnju, alat za provođenje CROS marketing kampanja i povezivanje medijskih kampanja na internetu i televizoru s prodajnim prostorom.

Suradnice InTeC-a su prikazale primjenu addcube medija na raznovrsnim eksponatima i time demonstrirale prednosti u praktičnoj primjeni; veliki format, jednostavna primjena, česte promjene grafika od strane prodajnog osoblja.

U daljnjem radu InTeC-a sudjelovat će arhitekti, dizajneri, projektanti, voditelji projekata, učenici i studenti traženog profila, te ostala stručna javnost koji žele promovirati svoje inovativne proizvode u samom centru mogu klijentima prikazati primjenjivost proizvoda u praksi. Prostor InTeC-a također je namijenjen za edukacije, konferencije, prezentacije najnovijih idejnih koncepata partnerima iz tuzemstva i inozemstva, kao i njihovo testiranje u simuliranom prostoru multimedijalnog showrooma.

SOBOČAN-interijeri primjer su tvrtke koja uspješno širi svoje poslovanje na domaćem i inozemnom tržištu primjenjujući inovativan pristup u širenju svojih usluga, a uskoro otvara ured u Zagrebu kako bi se približili svojim kupcima i ponudili nova kreativna rješenja u području „store“ i „shop“ dizajna i arhitekture prodajnih prostora, te POS sistema i displeja.

(m, foto Dolores Vrtarić)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed

unnamed (4)

unnamed (7)

unnamed (1)