SOBOČAN INTERIJERE POSJETITI ĆE 8 VELEPOSLANIKA

Sutra, 12. rujna, u 11 sati, u Dvorani za sastanke TICM-a Bana Josipa Jelačića 22, održati će se radni sastanak veleposlanika iz 8 zemalja svijeta te čelništva Međimurske županije. Osim same rasprave o mogućim investicijama u Međimurje, posjet će biti iskorišten i za posjet tvrtkama Bernarda d.o.o. i Sobočan interijeri.

Tako će biti prisutni veleposlanici: Republike Azerbejdžan, Češke Republike, Republike Poljske, Carevine Japan, Kraljevine Norveške, Ukrajine, NR Kine, Ruske Federacije, s tim da se do ovog trenutka još čekaju potvrde nekolicine drugih veleposlanika. Glavne teme susreta će biti gospodarstvo, investicije u Međimursku županiju kao i potencijalne suradnje regija navedenih zemalja i Međimurske županije na poljima turizma i kulture.

Uz župana sastanku će prisustvovati i predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak, zamjenici župana Zoran Vidović i Sandra Herman, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Međimurske županije Mladen Križaić, direktorica REDEA-e Sandra Polanec Marinović, direktor MENEA-e Mario Klobučarić.

 

Veleposlanici će predvođeni čelništvom Županije ujedno posjetiti tvrtku Bernarda d.o.o. u Pušćinama, kao i tvrtku Sobočan interijeri u Murskom Središću. http://www.mnovine.hr/