Salon Ajna Art iz Murskog Središća u ponudi ima nove vrste masaža

Ajna Art kao svoju primarnu djelatnost istiće pružanje usluga raznih vrsta masaža, pa tako od nedavno salon na raspolagnju nudi i originalne tajlandske masaže.

Tajlandske masaže izvodi terapeutkinja sa dugogodišnjim iskustvom koja je svoje znanje stekla u sklopu državne škole tradicionalne medicinske masaže(Thai Traditional Medicine Services Society)

Tajlandska masaža djeluje kao kombinacija akupresure, joge i zen shiatsu tehnike.

Tradicionalna tajlandska masaža kombinacija je drevnih znanja i tehnika iz Indije, Kine i zemalja Jugoistočne Azije. Tradicionalna tajlandska masaža može se rezervirati u trajanju od 60, 90 ili 120 minuta. Tijekom tretmana,terapeut koristi akupresuru, stimuliranje linija kojima tijelom teče energija, asistirane joga položaje, pa i kiropraktiku, kako bi vam pomogao da se riješite tegoba ili dovedete u stanje potpune fizičke i duševne harmonije

Masaža leđa vrata i glave 30min, fokusirana na probleme u leđima, vratu i ramenima, koja će vam već nakon prvog tretmana pomoći da se riješite te iritantne probadajuće boli. Pomoći će vam postići bolje držanje, zbog čega ćete se i osjećati bolje. Ovaj tretman uvelike pomaže i oko upornih glavobolja i migrena.

Tajlandska masaža sa aroma uljima  masaža koja kombinira dodir i miris – sve dobrobiti stručne masaže, pomiješane s čarima eteričnih ulja, koja će razbuditi vaša osjetila, intenziviraju cjelokupan doživljaj tretmana i pretvaraju ga u savršeno iskustvo. Masaža sa aroma uljima može se rezervirati u trajanju od 30,60 i 90min.

Salon za masažu i kozmetičke usluge AJNA ART massage &bodyworks nalazi se na adresi Tekstilna ulica 2 u sklopu poslovnog objekta Nedeljko, pokraj MurakenGym-a. Radno vrijeme salona:

pon-uto 12-19
sri 9-17
čet-pet 13-20
sub 9-13