Rekonstrukcija Društvenog doma Križovec

            Grad Mursko Središće u proteklih nekoliko godina ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju i uređenje društvenih domova na svom području.

Nova rekonstruirana društvena infrastruktura doprinijet će kvaliteti života građana, kao i koheziji zajednice. Organizacije civilnog društva čiji je sami temelj slobodno udruživanje građana radi ostvarivanja zajedničkih interesa i obogaćivanje društvenih sadržaja, izuzetno su aktivne na području grada Mursko Središće. Kako bi udruge svoje događaje i manifestacije mogle održati na najbolji mogući način potrebne su im za to kvalitetno uređene i opremljene prostorije i dvorane. Grad Mursko Središće unatrag 6 godina intezivno ulaže u rekonstrukciju i opremanje društvenih domova po svim naseljima grada.

U 2018. godini započela je obnova i rekonstrukcija Društvenog doma Križovec uređenjem kompletnog krovišta u iznosu od 146 tisuća kuna. U 2019.g. započeta je II. faza rekonstrukcije društvenog doma koja obuhvaća radove ugradnje nove rasvjete, soboslikarski radovi i zamjena podova u dvorani. Ovih dana započeli su stolarski i podopolagački radovi dvorane i bine koje izvodi tvrtka Direkt j.d.o.o. iz Vratišinca u iznosu od 39.650,00 kuna. U provedenom postupku jednostavne nabave od tražene 3 ponude, u roku i jedina pravovaljana ponuda bila je ponuda tvrtke Direkt j.d.o.o.

(tekst i foto: GMS, Dolores Vrtarić)