REDEA ORGANIZIRA PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE O NOVIM MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA

PREDMET: Poziv na predavanje o IPARD programu i Programu ruralnog razvoja Republike

Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.  

Poštovani,

 s ciljem što bolje pripremljenosti međimurskih poljoprivrednika za predstojeće programsko razdoblje te informiranja o novim mogućnostima financiranja, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira predavanje o programima financiranja projekata u RH u idućem financijskom razdoblju u području poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Datum i vrijeme: 28. veljače 2014. g. u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22B (bivša vojarna), Čakovec, s početkom u 11 sati.

Predavanje će se održati u dva dijela. U prvom dijelu će biti predstavljen IPARD program budući da uskoro predstoji posljednji raspis natječaja, dok će se u drugom dijelu predavanja predstaviti PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. g. s naglaskom na Mjere čiji se raspis natječaja očekuje u 2014. godini.

Pozdravnu riječ prisutnima će uputiti predstavnik Međimurske županije, a o navedenim temama će govoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede:

Davorka Hajduković, pomoćnica ministra – Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Nada Trgovčević Letica, načelnica sektora – Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do srijede 26. veljače 2014. g. na adresu elektroničke pošte:

[email protected] ili na broj telefona 040 395 586.

Srdačan pozdrav,

Sandra Polanec Marinović, direktorica

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.

 

Bana Josipa Jelačića 22