REDEA ODRŽAVA BESPLATNU EDUKACIJA ZA PODUZETNIKE POČETNIKE

Poduzetnici koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili posluju manje od dvije godine imaju priliku sudjelovati na trodnevnoj edukaciji. Kako ideju pretvoriti u posao, koji su koraci i mogućnosti za otvaranje tvrtke, kako osmisliti dobar poslovni plan te marketing proizvoda i usluga neke su od tema edukacije.

Vrijeme održavanja:
od utorka do četvrtka 17. – 19. veljače 2015. godine od 9 do 15 sati
Mjesto održavanja:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (Bana J. Jelačića 22B, Čakovec),
informatička učionica, 1. Kat

Iz programa edukacije izdvajamo:

  1. DAN„Od ideje do realizacije“(Poduzetnički potencijal osobe, Testiranje ideje, Koraci pokretanja tvrtke ,Tehnike kreativnog razmišljanja, Uspostavljanje i vođenje tima, Priče uspješnih poduzetnika).
  1. DAN„Moj poslovni plan“ (Zašto trebam poslovni plan, Sadržaj poslovnog plana, Tehnike i alati, Nepisana pravila, Ključna pitanja, Savjeti s aspekta dionika).
  1. DAN„Marketing kao investicija“(Marketinški trendovi, Odabir ciljnih tržišta, Razlikovanje od konkurenata, Odnosi s kupcima, Razvoj marke, Gerila marketing).

Edukaciju će voditi stručnjaci REDEA-e koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s poduzetnicima i provođenju edukacija za poduzetnike početnike. Sudionici edukacije će rješavati praktične primjere, biti inspirirani pozitivnim primjerima poduzetnika, napraviti nacrt poslovnog plana i naučiti primijeniti marketinške alate. Edukacija je besplatna, a sufinancirana je iz programa Poduzetničkog impulsa 2014. Ministarstva poduzetništva i obrta.  

Broj sudionika/ca je ograničen (20 sudionika/ca). Prijaviti se možete OVDJE najkasnije do 13. veljače 2015. do 12 sati.
Sudionicima edukacije bit će izdana Potvrda o sudjelovanju i Potvrda o potpori male vrijednosti (de minimis potpora).

O predavačima:
Ana Kralj, voditeljica Odjela za strateško planiranje u REDEA-i, ima gotovo 10 godina iskustva na različitim poslovima vezanim uz pripremu i vođenje projekata i marketing, a radi i kao vanjski suradnik Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Redovito drži edukacije o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, strateškom planiranju te različitim temama iz područja marketinga i upravljanja ljudskim potencijalima.

Maša Tomašić, stručni suradnik u Odjelu za razvoj gospodarstva u REDEA-i, radi s poduzetnicima na pripremi projektnih prijedloga, izboru mogućnosti financiranja i pravca poslovnog razvoja te priprema poslovne planove, studije izvodljivosti i analize.  Iskustvo je stekla u konzultantskom poduzeću te u prehrambenoj industriji. Radila je kao stručni predavač na različitim projektima sufinanciranim iz Europskih fondova na temu poslovno planiranje, internacionalizacija poslovanja i unapređenje marketinških aktivnosti.

PRIJAVA

redea 1

redea 2