RATE ZA PLIN GRAĐANE DOVELE NA PROSJAČKI ŠTAP – GRAD POMAŽE !

Iako je sezona grijanja iza nas, mnogi će građani još dugo osjećati njezine posljedice. Rate za plin koje su se kretale u prosjeku između 2.000,00 – do 2.500,00 kn rijetko je tko uspijevao podmiriti na vrijeme. Tako su se i rate plaćale na rate, a neki će ih otplaćivati još kroz cijelo ljeto da bi eventualno jesen dočekali na nuli !

Grijanje na plin postalo je nepodnošljivo skupo. Većina ljudi vratila se ili će se vratiti na drva i ugljen jer će si plin moći priuštiti samo odabrani. Svjestan te situacije Grad je odlučio pomoći te nudi jeftina drva za ogrijev, za što postoji ogroman interes. Prva tura rušenja završava danas, a druga počinje sutra(29.05.2013.)

Svi koji još žele nabaviti drva po povoljnoj cijeni od 100,00 kn za metar kvadratni, mogu sutra uplatiti maksimum 10 metara u gradskoj upravi. Kada dođete na red pozvati će vas gospodin Zvonimir Rajf, a vaše je samo da dođete, srušite drva i odvezete si ih kući.

U prilogu dostavljamo službenu obavijest koju nam je dostavio Grad.

 
 


REPUBLIKA HRVATSKA

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

 

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

        

 
 


URED GRADA –

Klasa: 021-05/13-01/503

Ur.broj: 2109/11-1-01/3-13-1

Mursko Središće, 23.05.2013.

         medijima

 

 

PREDMET:

Obavijest o prodaji drvne mase – agacija –

u gospodarskoj zoni Brezje – Mursko Središće.

 

Poštovani!

 

            Grad Mursko Središće obavještava stanovnike Murskog Središća, Peklenice, Križovca, Štrukovca i Hlapičine da počevši od 29.05.2013. godine prodaje drvnu masu – agacija – u šumi u gospodarskoj zoni Brezje.

 

UVJETI  PRODAJE:

 

         cijena je 100,00 kn/m3,

         kao kupci se mogu javiti samo domaćinstva s prebivalištem na području Grada Mursko Središće,

         dozvoljava se kupnja najviše do 10 m3 drvne mase po domaćinstvu,

         plaćanje drvne mase obavlja se unaprijed na blagajni Grada Mursko Središće prije odvoza drvne mase,

         utvrđuje se obveza kupca da prije odvoza očisti područje na kojem se drvna masa nalazila po nalogu službene osobe Grada,

         po plaćanju drvne mase kupac samostalno na licu mjesta obavlja rušenje i rezanje drva na komade dužine 1 m te slaganje, nakon čega se drvna masa mjeri od strane službene osobe Grada.

         dodatne informacije mogu se dobiti nakon plaćanja u Gradskoj upravi.

 

Napominjemo da se kod ove prodaje radi ukupno od 300 m3 drvne mase drva agacije i ista se prodaje do isteka zaliha, a nakon toga biti će moguća još jedna prodaja o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost.

 

            S poštovanjem.

GRADONAČELNIK:

 

 

Srpak Dražen